9Apr , 2020

Tarwe is woensdag licht gestegen op Euronext en werd ondersteund door de Amerikaanse beurzen en de wereldwijde vraag naar granen.

7Apr , 2020

De week begon voor tarwe met hogere noteringen na een lagere koers van vorige week en werd ondersteund door een sterke vraag in de fysieke markt.

3Apr , 2020

Door de verstoorde afzetmarkt van de frites wordt het oude seizoen 2019/20 verlengd. Als de kwaliteit het toelaat zal er ver in de zomer nog gedraaid worden op de oogst 2019.

3Apr , 2020

Tarwe noteerde de tweede helft van deze week iets lager op Chicago. De tarwefutures hadden nog wel een korte opleving toen hogere olieprijzen het bredere graancomplex even ondersteunden.

2Apr , 2020

De oude oogst lag er vandaag verlaten bij. Op het aprilcontract werd niet gehandeld en het junicontract was prijshoudend met een slot van 3,00 euro.

1Apr , 2020

Tarwe was relatief stabiel op de beurzen in de eerste twee dagen van deze week, in afwachting op het USDA-kwartaalverslag van de voorraden en de prognose van het areaal in de VS.

27Mar , 2020

De Beurscommissie van Belgapom kon vrijdag voor de tweede keer op rij geen notering vaststellen wegens gebrek aan transacties.

27Mar , 2020

Tarwe daalde donderdag op Euronext na lagere Amerikaanse tarwenoteringen op de beurs van Chicago en een nieuwe stijging van de eurokoers. De tarwefutures gaven een deel van hun recente winsten op[...]

26Mar , 2020

De stabilisatie van de aardappeltermijnmarkt was van korte duur en is na een week weer voorbij. Vandaag kwam er opnieuw een aanbodsgolf los. Hierdoor daalde het aprilcontract naar €3,00. Het juni[...]

25Mar , 2020

Tarwe presteerde de afgelopen week opvallend positief. Het is een uitzondering op de negatieve, volatiele, mondiale markten die forse uitverkopen te verwerken kregen en waar miljarden zijn verdampt.

Abonneer u op onze nieuwsbrief