Door de volatiliteit van de aardappel- en graanprijzen en de diversiteit van partijen die op de agrarische termijnmarkten actief zijn, wordt het belang van technische analyses op de termijnmarkten steeds groter.

Op de financiële markten worden volledige portefeuilles beheerd door middel van verschillende technische indicatoren en ook op de agrarische termijnmarkten stijgt het gebruik en de waarde van deze analyses, omdat markten steeds vaker andere prijsbewegingen laten zien dan het fundamentele nieuws zou doen vermoeden.

Koop- en verkoopsignalen kunnen door technische analyses zichtbaarder gemaakt worden en kunnen ondersteuning bieden om de koop- en verkoopmomenten van een markt te bepalen. De technische analyses is een uitbreiding van de service van ons bedrijf, die naast de verschillende nieuwsbrieven en de SMS-service wordt aangeboden.

Voor slechts €20,00 per maand kunt ook u op de hoogte zijn van de technische kant van de markt en kunt u met deze kennis uw koop- en verkoopstrategie beter bepalen.

Klik hier om een voorbeeld te zien (05/01/2016) van de technische analyse

Om de technische analyse te ontvangen kunt u het inschrijfformulier downloaden en naar ons terug sturen. 

Inloggen

Abonneer u op onze nieuwsbrief